Ref. 17-2023 Coordinador/a d’Assaig Clinic

El Vall d´Hebron Institute of Oncology (VHIO) busca “Coordinador/a d’Assaigs Clínics

 

Referència: Ref. 17-2023

Data de finalització de presentació de candidatures:

Es tracta d’una borsa de feina per cobrir vacants que puguin sorgir en un futur.

 

Descripció de l’oferta:

Es busca una persona amb per realitzar les següents tasques dintre de la Unitat d’Assaigs Clínics:

  • Coordinació de procediments i proves a realitzar per al pacient en assaig.
  • Coordinació de procediments amb els diferents serveis col·laboradors implicats en els estudis.
  • Actuar com a persona de contacte amb monitor de l’assaig clínic i organització de les visites d’inici, monitorització i tancament dels estudis.
  • Manteniment de l’arxiu de l’investigador.
  • Revisió i registre de noves emenes i versions.
  • Preparació i assistència a auditories i inspeccions.
  • Actualització continua de l’activitat d’assajos clínics en el programa de gestió d’assajos
  • Comunicació i seguiment d’aconteixements adversos seriosos
  • Supervisió de la gestió de les mostres d’assaig clínic
  • Reunions periòdiques amb els diferents equips implicats en els assajos que coordina

 

Requisits:

Busquem a un/a candidat/a que preferiblement tingui estudis superiors en biomedicina, farmàcia, biologia o ciències relacionades amb la salut.

Valorem que tingui experiència com a coordinador/a d’Assaigs Clínics a nivell hospitalari, especialment en l’àrea d’oncologia i hematologia, formació acreditada com a coordinador/a i/o monitorització d’Assaigs Clínics, així com formació en bones pràctiques clíniques.

Serà imprescindible tenir un bon nivell d’anglès, així com un bon domini de les eines ofimàtiques.

 

Informació addicional:

El perfil del/la candidat/da serà el d’una persona amb capacitat d’organització, coordinació, supervisió i treball en equip.

Es essencial pel rol la possessió d’excel·lents habilitats interpersonals i comunicatives.

 

Lloc de presentació de les ofertes:

Enviar CV indicant el número de referencia de l’oferta a selecciorrhh@vhio.net

 

Sobre VHIO:

Sota el lideratge de Josep Tabernero, l’Institut d’Oncologia Vall d´Hebron (VHIO), s’ha establert com un centre integral de càncer de provada excel·lència a nivell internacional.

També és gràcies a l’estructura organitzativa òptima de VHIO basada en un model purament multidisciplinari i traslacional que els talents de VHIO continuen anticipant i abordant les moltes preguntes sense resoldre per combatre aquesta malaltia mutifacètica i heterogènia.

Situats dins del Campus de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, els nostres investigadors col·laboren estretament i interactuen amb els mitjans i científics de la Vall d’Hebron. La ciència traslacional i la investigació clínica, per tant, estan estretament connectades, el que promou una excel·lent interacció i treball en equip que, al seu torn, accelera el cicle de coneixement “bench-bedside-bed”. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe de VHIO als pacients, així com tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una apreciació insuperable de com la ciència del càncer pot traduir-se en tractaments més potents i específics i una millor practica per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners de VHIO, juntament amb la seva creença en combinar fortaleses a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant els avenços per revertir la resistència al càncer, aturar la disseminació metastàtica i tractar de manera més efectiva fins i tot els tipus de tumors intocables.

VHIO’s translation toward precision oncology: https://www.vhio.net

Vall d’Hebron Institute Oncology (VHIO) endorses the Requirements and Principles of the European Charter for Researchers, the Code of Conduct for the Recruitment of Researchers promoted by the European Commission and follows Equal Opportunities policies.

On 10th April 2018 VHIO was awarded the “HR Excellence in Research” logo. Our Institute was consequently granted permission to use the HR Excellence in Research Award logo as demonstration of its stimulating and favourable work environment in line with the Charter & Code.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.