Ref. 2024-038-01 Tècnic/a Administratiu-va de Coordinació de Laboratoris

El Vall d´Hebron Institute of Oncology (VHIO) busca “Tècnic/a Administratiu/va de Coordinació de Laboratoris

 

Referència: 2024-038-01

 Termini de finalització de la presentació de candidatures: 01/07/2024

 Nº de places: 1

 

Descripció de l’oferta:

La seva missió principal és realitzar la gestió i supervisió de les operacions administratives del departament de Coordinació de Laboratoris el qual forma part de l’àrea de Serveis Generals. Les principals funcions a desenvolupar son:

  • Supervisar i coordinar les activitats administratives diàries de Coordinació de Laboratoris.
  • Gestionar el correu electrònic, portar la comunicació amb proveïdors i l’atenció telefònica amb el personal investigador.
  • Gestionar l’inventari i el manteniment preventiu i correctiu de l’equipament científic.
  • Coordinar la compra de subministraments i equips, incloent-hi la gestió de proveïdors i la negociació de contractes.
  • Controlar el pressupost assignat al departament de Coordinació de laboratoris i realitzar un seguiment de la despesa per a assegurar l’ús eficient dels recursos.
  • Gestió documental de PRL, CAE, dels serveis tècnics que venen a realitzar manteniments a VHIO.

 

Requisits:

  • Titulació requerida: CFGM/CFGS en Administració o similars
  • Coneixements de Microsoft Office (Outlook, teams, etc) i SAP
  • Experiència mínima de 2 anys en posicions administratives
  • Competències necessàries per ocupar la posició: capacitat d’organització i planificació, flexibilitat, adaptació i capacitat de resolució.

 

Informació addicional:

Valorable experiència en entorns sanitaris o centres de recerca

 

Condicions:

  • Contracte indefinit vinculat al projecte
  • Lloc a jornada completa (40h/setmana).
  • Salari segons titulació i experiència seguint taules salarials VHIO.
  • Programa de retribució flexible (inclou vals/targetes restaurant, transport, assegurança mèdica i val “guarderia bebè”).
  • Flexibilitat horària i mesures de conciliació de la vida laboral, familiar i personal, i foment de la igualtat de gènere, segons el que s’estableix en el conveni col·lectiu de VHIO.
  • 23 dies de vacances i 5 dies personals.
  • Accés al pla de desenvolupament personal i formació de VHIO

 

Lloc de presentació de les ofertes:

Els/les candidats/es hauran d’enviar el seu CV i una carta de motivació amb el número de referència a l’assumpte (Ref. 2024-038-01), al següent correu: selecciorrhh@vhio.net

 

Sobre VHIO: 

Sota el lideratge de Josep Tabernero, l’Institut d’Oncologia Vall d´Hebron (VHIO), s’ha establert com un centre integral de càncer de provada excel·lència a nivell internacional.

També és gràcies a l’estructura organitzativa òptima de VHIO basada en un model purament multidisciplinari i traslacional que els talents de VHIO continuen anticipant i abordant les moltes preguntes sense resoldre per combatre aquesta malaltia mutifacètica i heterogènia.

Situats dins del Campus de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, els nostres investigadors col·laboren estretament i interactuen amb els mitjans i científics de la Vall d’Hebron. La ciència traslacional i la investigació clínica, per tant, estan estretament connectades, el que promou una excel·lent interacció i treball en equip que, al seu torn, accelera el cicle de coneixement “bench-bedside-bed”. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe de VHIO als pacients, així com tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una apreciació insuperable de com la ciència del càncer pot traduir-se en tractaments més potents i específics i una millor practica per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners de VHIO, juntament amb la seva creença en combinar fortaleses a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant els avenços per revertir la resistència al càncer, aturar la disseminació metastàtica i tractar de manera més efectiva fins i tot els tipus de tumors intocables.

 VHIO’s translation toward precision oncology: https://www.vhio.net

 

Vall d’Hebron Institute Oncology (VHIO) endorses the Requirements and Principles of the European Charter for Researchers, the Code of Conduct for the Recruitment of Researchers promoted by the European Commission and follows Equal Opportunities policies.

On 10th April 2018 VHIO was awarded the “HR Excellence in Research” logo. Our Institute was consequently granted permission to use the HR Excellence in Research Award logo as demonstration of its stimulating and favourable work environment in line with the Charter & Code.

Related Posts

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.