Ref. 2024-036-01 Tècnic/a especialitzat en single cell gene expression technologies

El Vall d´Hebron Institute of Oncology (VHIO) busca “Tècnic/a especialitzat en single cell gene expression technologies”

 

Referencia: 2024-036-01

 Termini de finalització de la presentació de candidatures: 04/07/2024

 Nº de places: 1

 

Descripció de la oferta:

El Vall d´Hebron Institute of Oncology (VHIO), és un centre de referència en medicina personalitzada en oncologia, amb un equip format per més de 500 professionals: personal de recerca clínica i preclinica, oncologia, infermeria, suport a la recerca i suport administratiu, que treballen coordinadament en la cerca de nous tractaments eficaços per a els/les pacients amb càncer.

El Vall d´Hebron Institute of Oncology (VHIO) precisa incorporar una persona especialitzada en single cell gene expression i spatial transcriptomics, per la Unitat d’Alta Tecnologia del VHIO.

Entre les principals responsabilitats i funcions a desenvolupar, sota la supervisió i dependència de la responsable de la Unitat HTU, es troben:

  • Donar servei amb els equips de single cell i spatial transcriptomics a les investigadores i els investigadors.
  • Donar assessorament científic, tècnic i metodològic en tècniques d’expressió gènica de cèl·lula única.
  • Donar formació dels fonaments teòrics i el maneig dels equips del laboratori de Single Cell Technologies al personal investigador, amb coordinació i col·laboració amb el departament de formació de l’àrea de persones i amb l’àrea acadèmica del VHIO (VHIOAcademy).
  • Gestionar i realitzar els manteniments dels equips del laboratori, tant preventius com correctius.
  • Fer seguiment de l’ús dels equips, mitjançant informes periòdics, per a avaluar com optimitzar els recursos i detectar noves necessitats.

Participar en l’elaboració de protocols de bones pràctiques per a ajudar a fer un bon ús dels diferents equipaments.

 

Requisits:

Què necessitem?

  • Estudis mínims de Grau universitari en el camp de les biociències.
  • Experiència donant suport i servei en laboratoris d’expressió gènica de cèl·lula única.
  • Experiència donant formació en el maneig d’equips d’expressió gènica de cèl·lula única.
  • Domini d’eines ofimàtiques a nivell d’usuari avançat (especialment office).
  • Domini de l’anglès tant parlat com escrit.

Competències desitjables:

  • Capacitat d’organització, comunicació, iniciativa i de treball en equip.
  • Capacitat resolutiva i d’autonomia.

 

Informació addicional:

Què oferim?

  • La possibilitat de desenvolupar la teva carrera professional en un entorn competitiu.
  • Formar part d’un centre que està en constant desenvolupament, buscant l’excel·lència en la recerca i col·laborant amb equips líders.
  • Oferim i promovem un entorn divers i inclusiu, i acollim a totes les persones per igual, independentment de l’edat, discapacitat, gènere, nacionalitat, raça, religió o orientació sexual.

Condicions laborals:

  • Contracte indefinit a jornada completa.
  • Salari segons conveni VHIO, i d’acord amb les qualificacions i l’experiència acreditada.
  • Incorporació immediata.
  • Flexibilitat horària i mesures de conciliació entre la vida laboral, familiar, personal i la igualtat de gènere, segons l’estipulat en el conveni VHIO.
  • Programa de retribució flexible (inclou xecs restaurant, assegurança mèdica, transport i xec guarderia).
  • 23 dies de vacances i 5 dies de lliure disposició.

 

Lloc de presentació de les ofertes:

Els/les candidats/as hauran d’enviar el CV i una carta de motivació amb el número de referència en l’assumpte (Ref. 2024-036-01), a la següent adreça: selecciorrhh@vhio.net

 

Sobre VHIO:

Sota el lideratge de Josep Tabernero, l’Institut d’Oncologia Vall d´Hebron (VHIO), s’ha establert com un centre integral de càncer de provada excel·lència a nivell internacional.

També és gràcies a l’estructura organitzativa òptima de VHIO basada en un model purament multidisciplinari i traslacional que els talents de VHIO continuen anticipant i abordant les moltes preguntes sense resoldre per combatre aquesta malaltia mutifacètica i heterogènia.

Situats dins del Campus de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, els nostres investigadors col·laboren estretament i interactuen amb els mitjans i científics de la Vall d’Hebron. La ciència traslacional i la investigació clínica, per tant, estan estretament connectades, el que promou una excel·lent interacció i treball en equip que, al seu torn, accelera el cicle de coneixement “bench-bedside-bed”. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe de VHIO als pacients, així com tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una apreciació insuperable de com la ciència del càncer pot traduir-se en tractaments més potents i específics i una millor practica per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners de VHIO, juntament amb la seva creença en combinar fortaleses a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant els avenços per revertir la resistència al càncer, aturar la disseminació metastàtica i tractar de manera més efectiva fins i tot els tipus de tumors intocables.

 VHIO’s translation toward precision oncology: https://www.vhio.net

 

Vall d’Hebron Institute Oncology (VHIO) endorses the Requirements and Principles of the European Charter for Researchers, the Code of Conduct for the Recruitment of Researchers promoted by the European Commission and follows Equal Opportunities policies.

On 10th April 2018 VHIO was awarded the “HR Excellence in Research” logo. Our Institute was consequently granted permission to use the HR Excellence in Research Award logo as demonstration of its stimulating and favourable work environment in line with the Charter & Code.

Related Posts

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.