Ref. 19-2019 Tècnic/a de Gestió de Projectes (Procés tancat)

Descripció de l’oferta:

La Fundació Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) és un centre de recerca biomèdica integrat per científics i metges que treballen conjuntament per associar la ciència bàsica amb la investigació clínica.

Depenent de l’àrea de seguiment de projectes (tant de l’àmbit nacional com internacional) i sota la supervisió del Departament Financer de l’entitat s’ofereixen diverses places vacants.

Requisits comuns dels aspirants:

Titulació: FPII/Diplomat/Llicenciat. Preferentment en l’àrea econòmica o de ciències biològiques i de la salut.

• Coneixements d’informàtica:

Paquet Office – es valorarà l’ús de l’Excel a nivell avançat.

SAP- es valorarà haver treballat prèviament amb aquest ERP.

• Idiomes: Domini de l’anglès tan escrit com parlat (mínim nivell First Certificate).

• Capacitat d’organització, iniciativa i de treball en equip.

• Capacitat resolutiva i d’autonomia.

• Caràcter pro-actiu, dinàmic i implicat/da amb els projectes.

Perfils dels candidats:

Candidat 1: Tècnic de projectes amb experiència prèvia en convocatòries nacionals i europees de projectes R+D. Experiència mínima de dos anys en centres d’investigació.

Candidat 2: Tècnic amb coneixements biomèdics, amb orientació en l’àmbit de gestió, amb experiència en el funcionament i gestió d’assaigs clínics i capacitat de comprensió de memòries científiques de projectes R+D.

Candidat 3: Tècnic amb coneixements en l’àrea de gestió amb experiència prèvia en l’elaboració de reporting i seguiment i control de pressupostos.

Funcions (en funció de cadascun dels perfils dels candidats):

• Obertura, seguiment i tancament dels projectes de l’Entitat al programa SAP.

• Elaboració de justificacions a nivell econòmic i si s’escau la subsanació d’aquestes.

• Interlocució amb entitats finançadores dels projectes (sol·licitud de pròrrogues, enviament de justificacions, canvis de partides, etc.).

• Reporting de l’estat econòmic del projecte tant al coordinador de l’equip com als Investigadors.

• Suport a les revisions i auditories econòmiques internes i externes.

• Introducció de memòries econòmiques d’assaigs clínics al programa de registre d’activitats.

• Seguiment i validació d’activitats realitzades en convenis de col·laboració, activitat dels assaigs clínics, etc. per a la realització de la factura des de l’àrea de facturació.

Informació addicional:

Són vacants dins d’un grup dinàmic i amb gran projecció.

Lloc de presentació de les ofertes: Enviar CV i carta de presentació a través del formulari de la pàgina web o enviant un correu electrònic a selecciorrhh@vhio.net, incloent Referència 04/2019″ en l’assumpte del correu.

Sobre VHIO:

Sota la direcció del Dr. Josep Tabernero, el Vall d´Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), creat pel Dr. José Baselga l’any 2006, s’ha consolidat com un centre oncològic integral de provada excel·lència internacional. Gràcies a la direcció del Dr. Tabernero i a l’òptima estructura organitzativa del VHIO, basada en un model purament multidisciplinari i translacional, els professionals del VHIO continuen avançant-se i abordant un elevat nombre de qüestions no resoltes per combatre aquesta malaltia heterogènia i multifacètica.

Ubicat al Vall d´Hebron Barcelona Hospital Campus, els nostres investigadors col·laboren i interactuen estretament amb metges i científics del Vall d´Hebron. La ciència translacional i la investigació clínica estan estretament connectades, el que afavoreix una excel·lent interacció i el treball en equip que, a la vegada, accelera el cicle del coneixement des de la investigació fins els desenvolupament de nous tractaments. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe per part del VHIO als pacients, així com a tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una comprensió inigualable de com la ciència oncològica es pot traduir en tractaments més potents i específics i millors pràctiques per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners del VHIO, junt amb la convicció en la combinació de capacitats a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant avenços per revertir la resistència al càncer, detenir la disseminació metastàtica i tractar de manera més eficaç inclús els tipus de tumors més resistents als fàrmacs.

Translació del VHIO cap a l’oncologia de precisió: https://www.vhio.net

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.