Ref. 20/2019 Coordinador/a Dades d’Assaigs Clínic (Procés Tancat)

Referència: 20/2019

Termini de finalització de la presentació: 31/08/2019

Descripció de l’oferta:

La Fundació Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) és un centre de recerca biomèdica integrat per científics i metges que treballen conjuntament per associar la ciència bàsica amb la investigació clínica.

Requisits comuns dels aspirants:

Estudis superiors – llicenciat/da en farmàcia, biologia o ciències relacionades amb la salut.

Es valorarà experiència formativa acreditada en Monitorització d’Assaigs Clínics.

Imprescindible experiència en interacció amb pacients per estudis epidemiològics (realització d’enquestes, formació, etc.

Domini del català i castellà tant parlat com escrit.

Idiomes: Domini de l’anglès tan escrit com parlat (mínim nivell First Certificate).

 Coneixements d’informàtica:

Paquet Office – es valorarà l’ús de l’Excel a nivell avançat.

Funcions:

Coordinació de procediments i proves a realitzar per al pacient en estudi.

 Comunicació i seguiment dels efectes adversos que tinguin lloc durant l’estudi clínic.

 Complementació dels quaderns de recollida de dades.

 Manipulació i enviament de mostres biològiques dels pacients en estudi.

Coordinació de diferents aspectes relacionats amb l’estudi.

Informació addicional:

El perfil del candidat serà el d’una persona amb capacitat d’organització, coordinació, supervisió i treball en equip.

Es essencial pel rol la possessió d’excel·lents habilitats interpersonals i comunicatives.

Es tracta d’un lloc de treball dins d’un grup dinàmic i ambiciós amb gran projecció.

Experiència prèvia con estudis clínics, interaccioni amb equipo mèdic per a la identificació i seguiment de pacients candidats.

Lloc de presentació de les ofertes: Enviar CV i carta de presentació a través del formulari de la pàgina web o enviant un correu electrònic a selecciorrhh@vhio.net, incloent Referència 20/2019″ en l’assumpte del correu.

Sobre VHIO:

Sota la direcció del Dr. Josep Tabernero, el Vall d´Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), creat pel Dr. José Baselga l’any 2006, s’ha consolidat com un centre oncològic integral de provada excel·lència internacional. Gràcies a la direcció del Dr. Tabernero i a l’òptima estructura organitzativa del VHIO, basada en un model purament multidisciplinari i translacional, els professionals del VHIO continuen avançant-se i abordant un elevat nombre de qüestions no resoltes per combatre aquesta malaltia heterogènia i multifacètica.

Ubicat al Vall d´Hebron Barcelona Hospital Campus, els nostres investigadors col·laboren i interactuen estretament amb metges i científics del Vall d´Hebron. La ciència translacional i la investigació clínica estan estretament connectades, el que afavoreix una excel·lent interacció i el treball en equip que, a la vegada, accelera el cicle del coneixement des de la investigació fins els desenvolupament de nous tractaments. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe per part del VHIO als pacients, així com a tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una comprensió inigualable de com la ciència oncològica es pot traduir en tractaments més potents i específics i millors pràctiques per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners del VHIO, junt amb la convicció en la combinació de capacitats a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant avenços per revertir la resistència al càncer, detenir la disseminació metastàtica i tractar de manera més eficaç inclús els tipus de tumors més resistents als fàrmacs.

Translació del VHIO cap a l’oncologia de precisió: https://www.vhio.net

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.