Ref. 29-2019 Coordinador/a Laboratoris (Procés tancat)

El Vall d´Hebron Institute of Oncology (VHIO) busca “Coordinador/a Laboratoris”

Referència: 29/2019

Termini de finalització de la presentació: 29/11/2019

Nº de places: 1

Descripció de l’oferta:

La persona que s’incorpori al nostre centre d’investigació sota la direcció de Gerència s’encarregarà de donar suport al personal que treballa als laboratoris i als Grups de Recerca de tot el centre.

Dintre de les funcions generals que portarà a terme seran les detallades a continuació:

 • Gestionar el dia a dia i optimitzar els recursos i equipaments comuns. Gestionant la organització, control i mantenint el bon funcionament de les sales comuns.
 • Ser nexe d’unió entre els laboratoris i la Direcció, detectant mancances, facilitant suport, posant-los al coneixement de noves formes de funcionament, etc.
 • Vetllar juntament amb el departament de Serveis Generals del bon funcionament de les instal·lacions, coordinant les accions que s’han de dur a terme.
 • Facilitar el coneixement, la implantació i seguiment de normatives relacionades amb la manipulació de productes biològics, químics, radioactius i el correcta desenvolupament de les diferents tècniques en els laboratoris.
 • Col·laborar amb la Direcció i el departament de Recursos Humans, per controlar el personal que desenvolupa tasques al laboratori, per tal que reuneixi els requisits legals per ocupar aquests espais.

Requisits:

 

Busquem una persona que tingui experiència com a mínim de 2 anys en un lloc similar, i coneixements en entitats d’investigació i/o sector sanitari. El candidat serà el d’una persona amb capacitat d’organització, treball en equip i proactiva. Igualment es valoraran totes les candidatures que tinguin els següents requisits:

 • Formació específica en aquests tipus d’instal·lacions i normatives (Prevenció de Riscos laborals)
 • Usuari/a avançat d’eines ofimàtiques
 • Domini del castellà, català i anglès tant parlat com escrit.
 • Nivell d’estudis universitaris.
 • Capacitat de donar suport adient, eficient i precís.
 • Coneixements d’equipaments existents a centres de recerca.

Lloc de presentació de les ofertes: selecciorrhh@vhio.net, indicant com a referència 29/2019.

Sobre VHIO:

 

Sota el lideratge de Josep Tabernero, l’Institut d’Oncologia Vall d´Hebron (VHIO), s’ha establert com un centre integral de càncer de provada excel·lència a nivell internacional.

També és gràcies a l’estructura organitzativa òptima de VHIO basada en un model purament multidisciplinari i traslacional que els talents de VHIO continuen anticipant i abordant les moltes preguntes sense resoldre per combatre aquesta malaltia mutifacètica i heterogènia.

Situats dins del Campus de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, els nostres investigadors col·laboren estretament i interactuen amb els mitjans i científics de la Vall d’Hebron. La ciència traslacional i la investigació clínica, per tant, estan estretament connectades, el que promou una excel·lent interacció i treball en equip que, al seu torn, accelera el cicle de coneixement “bench-bedside-bed”. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe de VHIO als pacients, així com tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una apreciació insuperable de com la ciència del càncer pot traduir-se en tractaments més potents i específics i una millor practica per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners de VHIO, juntament amb la seva creença en combinar fortaleses a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant els avenços per revertir la resistència al càncer, aturar la disseminació metastàtica i tractar de manera més efectiva fins i tot els tipus de tumors intocables.

VHIO’s translation toward precision oncology: https://www.vhio.net

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.