Ref. 29-2021 Tècnic/a de Laboratori pel Grup d’Hematologia Experimental

HR_logo

El Vall d´Hebron Institute of Oncology (VHIO) busca un “Tècnic/a de Laboratori pel Grup d’Hematologia Experimental”

 

Referència: 29-2021

Termini de finalització de la presentació: 31 de juliol de 2021

Nº de places: 1

 

Descripció de l’oferta:

El grup d’Hematologia experimental busca un tècnic/a de laboratori per donar suport a l’equip de biologia molecular de malalties hematològiques i onco-hematològiques.

Les tasques a realitzar serien:

 • Gestió base de dades de mostres i resultats.
 • Separació cel·lular, extracció de DNA/RNA, PCR, electroforesi, seqüenciació Sanger.
 • Preparació de llibreries de seqüenciació massiva (NGS).
 • Anàl. lisi i presentació de resultats de seqüenciació Sanger.
 • Control i preparació de material i reactius generals de laboratori.
 • Manteniment d’equips de laboratori.

 

Requisits:

 • Titulació: FPII/Diplomat/Llicenciat.
 • Capacitat d’organització, iniciativa i de treball en equip.
 • Capacitat resolutiva i d’autonomia.
 • L’experiència en laboratoris de genètica/genòmica serà altament valorada.
 • L’experiència en preparació de llibreries de seqüenciació massiva (NGS) serà altament valorada.

 

Lloc de presentació de les ofertes:

El/La candidat/a que estigui interessat/da en la oferta haurà d’enviar un correu electrònic adjuntant el seu CV i una carta de presentació a selecciorrhh@vhio.net indicant “Ref. 29-2021” a l’assumpte del mateix.

 

Sobre VHIO:

Sota el lideratge de Josep Tabernero, l’Institut d’Oncologia Vall d´Hebron (VHIO), s’ha establert com un centre integral de càncer de provada excel·lència a nivell internacional.

També és gràcies a l’estructura organitzativa òptima de VHIO basada en un model purament multidisciplinari i traslacional que els talents de VHIO continuen anticipant i abordant les moltes preguntes sense resoldre per combatre aquesta malaltia mutifacètica i heterogènia.

Situats dins del Campus de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, els nostres investigadors col·laboren estretament i interactuen amb els mitjans i científics de la Vall d’Hebron. La ciència traslacional i la investigació clínica, per tant, estan estretament connectades, el que promou una excel·lent interacció i treball en equip que, al seu torn, accelera el cicle de coneixement “bench-bedside-bed”. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe de VHIO als pacients, així com tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una apreciació insuperable de com la ciència del càncer pot traduir-se en tractaments més potents i específics i una millor practica per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners de VHIO, juntament amb la seva creença en combinar fortaleses a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant els avenços per revertir la resistència al càncer, aturar la disseminació metastàtica i tractar de manera més efectiva fins i tot els tipus de tumors intocables.

 

VHIO’s translation toward precision oncology: https://www.vhio.net

Vall d’Hebron Institute Oncology (VHIO) endorses the Requirements and Principles of the European Charter for Researchers, the Code of Conduct for the Recruitment of Researchers promoted by the European Commission and follows Equal Opportunities policies.

On 10th April 2018 VHIO was awarded the “HR Excellence in Research” logo. Our Institute was consequently granted permission to use the HR Excellence in Research Award logo as demonstration of its stimulating and favourable work environment in line with the Charter & Code.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.