Ref. 11/2019 – Tècnic/a de laboratori (Procés Tancat)

Referència: 11/2019

 Nº de places: 1

Descripció de l’oferta:

 El grup d’Hematologia experimental busca un tècnic de laboratori per a donar soport als projectes de recerca traslacional.

Les tasques a realizar serien:

  • Obtenció i criopreservació de cèl.lules mononucleades de sang periférica.
  • Gestió base de dades de mostres primàries.
  • Gestió emmagatzemament en nitrògen líquid i en congeladors de -80.
  • Gestió comandes setmanals.
  • Suport en el tractament i vigilancia dels animals d’experimentació.
  • Suport en projectes traslacionals.

 Requisits:

  • Persona altament organitzada i detallista.
  • Curs de personal usuari d’animals d’experimentació.
  • La experiència en obtenció de cèl.lules mononucleades serà valorada positivament.

Lloc de presentació de les ofertes: Enviar candidatures a través del formulari o enviant un correu electrònic a selecciorrhh@vhio.net, especificant “Ref. 11/2019” en l’assumpte del correu.

Sobre VHIO:

Sota la direcció del Dr. Josep Tabernero, el Vall d´Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), creat pel Dr. José Baselga l’any 2006, s’ha consolidat com un centre oncològic integral de provada excel·lència internacional. Gràcies a la direcció del Dr. Tabernero i a l’òptima estructura organitzativa del VHIO, basada en un model purament multidisciplinari i translacional, els professionals del VHIO continuen avançant-se i abordant un elevat nombre de qüestions no resoltes per combatre aquesta malaltia heterogènia i multifacètica.

Ubicat al Vall d´Hebron Barcelona Hospital Campus, els nostres investigadors col·laboren i interactuen estretament amb metges i científics del  Vall d´Hebron. La ciència translacional i la investigació clínica estan estretament connectades, el que afavoreix  una excel·lent interacció i el treball en equip que, a la vegada, accelera el cicle del coneixement des de la investigació fins els desenvolupament  de nous tractaments. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe per part del VHIO als pacients, així com a tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una comprensió inigualable de com la ciència oncològica es pot traduir en tractaments més potents i específics i millors pràctiques per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners del VHIO, junt amb la convicció en la combinació  de capacitats a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant avenços per revertir la resistència al càncer, detenir la disseminació metastàtica i tractar de manera més eficaç inclús els tipus de tumors més resistents als fàrmacs.

Translació del VHIO cap a l’oncologia de precisió: https://www.vhio.net

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.