Ref. 22/2019 Infermer/a de Investigació (Procés Tancat)

 El Vall d´Hebron Institut of Oncologia (VHIO) busca Infermer/a de Investigació

Incorporació Immediata

 

Referència: 22/2019

 Termini de finalització de la presentació: 30/09/2019

 Descripció de l’oferta:

 La Fundació Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) és un centre de recerca biomèdica integrat per científics i metges que treballen conjuntament per associar la ciència bàsica amb la investigació clínica.

Busquem un candidat/a per cobrir el lloc vacant de Infermer/a de investigació per el grup de Early Drug Development.

Requisits comuns dels aspirants:

 Estudis de Infermeria

Es valorarà experiència prèvia en assaigs clínics i/o oncologia

Domini del català i castellà tant parlat com escrit. Idiomes: Domini de l’anglès tan escrit com parlat (mínim nivell First Certificate).

Coneixements d’informàtica: – Paquet Office – es valorarà l’ús de l’Excel a nivell avançat.

Perfils dels candidats:

 S’ofereix la possibilitat de formar part d’un equip de treball compromès en cuidar la qualitat de vida del pacient oncològic. Requereix un alt grau de sensibilitat i humanitat y estar preparat/a per afrontar possibles reaccions adverses com part de la investigació.

Funcions:

S’incorporarà dins dels Grup realitzant les següents tasques:

  • Gestió de pacients inclosos en projectes d’investigació
  • Recollida de dades i revisió de histories clíniques de pacients inclosos en assaigs clínics
  • Extracció sanguínia i processament de mostres
  • Reunions periòdiques amb els equips mèdics i interdisciplinaris

Informació addicional:

Es tracta d’un lloc de treball dins d’un grup dinàmic.

 

Lloc de presentació de les ofertes: Enviar CV i carta de presentació a través del formulari de la pàgina web o enviant un correu electrònic a selecciorrhh@vhio.net, incloent “Referència 22/2019” en l’assumpte del correu.

Sobre VHIO:

 

Sota la direcció del Dr. Josep Tabernero, el Vall d´Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), creat pel Dr. José Baselga l’any 2006, s’ha consolidat com un centre oncològic integral de provada excel·lència internacional. Gràcies a la direcció del Dr. Tabernero i a l’òptima estructura organitzativa del VHIO, basada en un model purament multidisciplinari i translacional, els professionals del VHIO continuen avançant-se i abordant un elevat nombre de qüestions no resoltes per combatre aquesta malaltia heterogènia i multifacètica.

Ubicat al Vall d´Hebron Barcelona Hospital Campus, els nostres investigadors col·laboren i interactuen estretament amb metges i científics del Vall d´Hebron. La ciència translacional i la investigació clínica estan estretament connectades, el que afavoreix una excel·lent interacció i el treball en equip que, a la vegada, accelera el cicle del coneixement des de la investigació fins els desenvolupament de nous tractaments. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe per part del VHIO als pacients, així com a tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una comprensió inigualable de com la ciència oncològica es pot traduir en tractaments més potents i específics i millors pràctiques per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners del VHIO, junt amb la convicció en la combinació de capacitats a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant avenços per revertir la resistència al càncer, detenir la disseminació metastàtica i tractar de manera més eficaç inclús els tipus de tumors més resistents als fàrmacs.

Translació del VHIO cap a l’oncologia de precisió: https://www.vhio.net

 

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.