Ref. 11-2022 Coordinador/Data Manager (Process Closed)

El Vall d´Hebron Institute of Oncology (VHIO) busca “Coordinador/Data Manager a projectes de recerca clínica en Oncologia

 

Referència: Ref. 11-2022

Termini de finalització de la presentació de candidatures: 31/03/2022

Nº de places: 1

 

Descripció de l’oferta:

  • Coordinació de procediments i proves a realitzar per al pacient en projectes de recerca clínica.
  • Complementació dels quaderns de recollida de dades.
  • Interacció amb pacients per estudis epidemiològics (realització d’enquestes, formació, etc.)
  • Manipulació i enviament de mostres biològiques dels pacients en estudi.
  • Coordinació de diferents aspectes relacionats amb projectes de recerca clínica (contacte amb col·laboradors interns i externs)

 

Requisits:

Busquem a un candidat amb:

  • Estudis superiors – llicenciat/da en farmàcia, biologia o ciències relacionades amb la salut.
  • Es valorarà experiència formativa acreditada en Monitorització d’Assaigs Clínics.
  • Domini del català i castellà tant parlat com escrit.
  • Imprescindible bon nivell d’anglès
  • Imprescindible domini d’eines ofimàtiques.

 

Informació addicional:

El perfil del candidat serà el d’una persona amb capacitat d’organització, coordinació, supervisió i treball en equip.

Es essencial pel rol la possessió d’excel·lents habilitats interpersonals i comunicatives.

Es tracta d’un lloc de treball dins d’un grup dinàmic i ambiciós amb gran projecció.

 

Lloc de presentació de les ofertes:

El candidat/a que estigui interessat/da en la oferta haurà d’enviar el seu  CV indicant el número de referencia de l’oferta a selecciorrhh@vhio.net.

 

Sobre VHIO:

Sota el lideratge de Josep Tabernero, l’Institut d’Oncologia Vall d´Hebron (VHIO), s’ha establert com un centre integral de càncer de provada excel·lència a nivell internacional.

També és gràcies a l’estructura organitzativa òptima de VHIO basada en un model purament multidisciplinari i traslacional que els talents de VHIO continuen anticipant i abordant les moltes preguntes sense resoldre per combatre aquesta malaltia mutifacètica i heterogènia.

Situats dins del Campus de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, els nostres investigadors col·laboren estretament i interactuen amb els mitjans i científics de la Vall d’Hebron. La ciència traslacional i la investigació clínica, per tant, estan estretament connectades, el que promou una excel·lent interacció i treball en equip que, al seu torn, accelera el cicle de coneixement “bench-bedside-bed”. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe de VHIO als pacients, així com tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una apreciació insuperable de com la ciència del càncer pot traduir-se en tractaments més potents i específics i una millor practica per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners de VHIO, juntament amb la seva creença en combinar fortaleses a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant els avenços per revertir la resistència al càncer, aturar la disseminació metastàtica i tractar de manera més efectiva fins i tot els tipus de tumors intocables.

 

VHIO’s translation toward precision oncology: https://www.vhio.net

Vall d’Hebron Institute Oncology (VHIO) endorses the Requirements and Principles of the European Charter for Researchers, the Code of Conduct for the Recruitment of Researchers promoted by the European Commission and follows Equal Opportunities policies.

On 10th April 2018 VHIO was awarded the “HR Excellence in Research” logo. Our Institute was consequently granted permission to use the HR Excellence in Research Award logo as demonstration of its stimulating and favourable work environment in line with the Charter & Code.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.