Ref. 49-2022 Coordinador/a de Start-Up (Procés Tancat)

El Vall d´Hebron Institute of Oncology (VHIO) busca “Coordinador/a de Start-Up

 

Referència: Ref. 49-2022

Termini de finalització de la presentació de candidatures: 04/10/2022

Nº de places: 1

 

Descripció de l’oferta:

Es busca una persona per realitzar les següents tasques a la Unitat de Start-up d’Assaigs Clínics:

 • Revisió i registre de noves propostes d’assajos clínics. Manteniment de la base de dades d’assajos clínics amb els nous assajos i el seu seguiment.
 • Gestió dels assajos en la seva fase inicial:
  • Supervisió i gestió de la signatura del CDA
  • Realització dels qüestionaris de viabilitat juntament amb l’ Investigador Principal
  • Preparació, assistència i seguiment de visites de selecció de centre.
  • Supervisió i suport en l’ obtenció de la documentació requerida per a la posada en marxa dels nous estudis.
  • Organització i posada a punt dels aspectes logístics al centre.
  • Revisió del protocol d’assaig per determinar-ne el pressupost associat. Supervisió de la negociació del contracte i memòria econòmica amb el centre.
 • Suport a Investigadors de VHIO en la posada a punt d’assajos clínics interns.
 • Assistència a reunions periòdiques amb col·laboradors dins la Unitat d’Assajos Clínics o amb altres Departaments del centre, segons es requereixi, arrel de col·laboracions en noves propostes d’assaig.
 • Quan escaigui, participació en la creació de circuits de manera conjunta amb l’equip de coordinació (prioritàriament) o altres equips, tant de la unitat d’assajos clínics com externs.
 • Recolzament i ajuda al responsable de la Unitat en el desenvolupament de noves eines de treball i material de suport per donar resposta a la demanda d’una Unitat creixent.
 • Assistència i participació en visites institucionals al centre amb equips amb els quals VHIO manté aliances /col·laboracions.

 

Requisits:

Busquem a un/a candidat/a pro-actiu, amb alta capacitat organitzativa i de coordinació en la realització de múltiples tasques, amb experiència treballant en equip i que tingui estudis superiors en Ciències de la salut (Biomedicina, Farmàcia, Biologia, etc.)

Valorem l’experiència prèvia com a coordinador/a d’Assajos Clínics a nivell hospitalari o CRA/CTA en una CRO o Empresa Farmacèutica. La formació acreditada en Coordinació i/o monitorització d’assajos Clínics, coneixement de normativa i regulació, així com formació en bones pràctiques clíniques, aportarà un valor afegit.

Domini d’Excel, Word, Power Point i altres eines de gestió de dades. Es valorarà positivament l’ús previ de plataformes de gestió d’assajos clínics com SIP (shared investigator portal).

Tenir un nivell d’anglès avançat tant escrit com parlat és imprescindible.

Es requereix de la possessió d’excel·lents habilitats comunicatives, tant en català/castellà com en anglès, i capacitat d’establir relacions interpersonals.

 

Informació addicional:

Posició a jornada completa.

S’ajustarà el salari en funció del perfil i l’experiència.

 

Lloc de presentació de les ofertes:

El/La candidat/a que estigui interessat/da en l’oferta haurà d’enviar el seu CV amb una carta de presentació a través del formulari o enviar un correu a selecciorrhh@vhio.net indicant “Ref. 49-2022” a l’assumpte del correu.

 

Sobre VHIO:

Sota el lideratge de Josep Tabernero, l’Institut d’Oncologia Vall d´Hebron (VHIO), s’ha establert com un centre integral de càncer de provada excel·lència a nivell internacional.

També és gràcies a l’estructura organitzativa òptima de VHIO basada en un model purament multidisciplinari i traslacional que els talents de VHIO continuen anticipant i abordant les moltes preguntes sense resoldre per combatre aquesta malaltia mutifacètica i heterogènia.

Situats dins del Campus de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, els nostres investigadors col·laboren estretament i interactuen amb els mitjans i científics de la Vall d’Hebron. La ciència traslacional i la investigació clínica, per tant, estan estretament connectades, el que promou una excel·lent interacció i treball en equip que, al seu torn, accelera el cicle de coneixement “bench-bedside-bed”. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe de VHIO als pacients, així com tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una apreciació insuperable de com la ciència del càncer pot traduir-se en tractaments més potents i específics i una millor practica per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners de VHIO, juntament amb la seva creença en combinar fortaleses a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant els avenços per revertir la resistència al càncer, aturar la disseminació metastàtica i tractar de manera més efectiva fins i tot els tipus de tumors intocables.

VHIO’s translation toward precision oncology: https://www.vhio.net

Vall d’Hebron Institute Oncology (VHIO) endorses the Requirements and Principles of the European Charter for Researchers, the Code of Conduct for the Recruitment of Researchers promoted by the European Commission and follows Equal Opportunities policies.

On 10th April 2018 VHIO was awarded the “HR Excellence in Research” logo. Our Institute was consequently granted permission to use the HR Excellence in Research Award logo as demonstration of its stimulating and favourable work environment in line with the Charter & Code.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.