Ref. 58-2022 Administratiu/va (Procés Tancat)

El Vall d´Hebron Institute of Oncology (VHIO) busca “Administratiu/va

 

Referència: Ref. 58-2022

Termini de finalització de la presentació de candidatures: 15.12.2022

 Nº de places: 1

 

Descripció de l’oferta:

Busquem una persona per incorporar-se a l’equip administratiu de la Unitat d’Hematologia en l’Institut d’Oncologia de Vall d’Hebron. Es busca una persona per realitzar les següents funcions:

 • Interacció amb els pacients i enllaç amb la Unitat d’Assaig Clínic d’Hematologia.
 • Re-programació de visites i probes mèdiques
 • Gestió d’informes, reclamacions, consultes
 • Suport secretaria d’staff
 • Back-up de secretariat per vacances

 

Requisits:

 Es precisa una persona amb els següents requisits:

 • Llicenciatura (es valoraran FP2 amb experiència)
 • Maneig del paquet d’Office i del SAP
 • Nivell mig d’anglès parlat i escrit (abstenir-se perfils que no compleixin aquest requisit).
 • Persona amb alta capacitat organitzativa i proactiva.
 • Capacitat de treball en equip i individual sota supervisió.
 • Es valorarà experiència prèvia en un lloc similar

 

Informació addicional:

El salari s’establirà en funció de l’experiència del candidat/a i segons l’establert en el conveni col·lectiu del VHIO.

 

Lloc de presentació de les ofertes:

El candidat/a interessat/da en l’oferta haurà d’enviar el seu CV al correu selecciorrhh@vhio.net indicant la referència de l’oferta en l’assumpte del mateix.

 

Sobre VHIO:

Sota el lideratge de Josep Tabernero, l’Institut d’Oncologia Vall d´Hebron (VHIO), s’ha establert com un centre integral de càncer de provada excel·lència a nivell internacional.

També és gràcies a l’estructura organitzativa òptima de VHIO basada en un model purament multidisciplinari i traslacional que els talents de VHIO continuen anticipant i abordant les moltes preguntes sense resoldre per combatre aquesta malaltia mutifacètica i heterogènia.

Situats dins del Campus de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, els nostres investigadors col·laboren estretament i interactuen amb els mitjans i científics de la Vall d’Hebron. La ciència traslacional i la investigació clínica, per tant, estan estretament connectades, el que promou una excel·lent interacció i treball en equip que, al seu torn, accelera el cicle de coneixement “bench-bedside-bed”. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe de VHIO als pacients, així com tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una apreciació insuperable de com la ciència del càncer pot traduir-se en tractaments més potents i específics i una millor practica per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners de VHIO, juntament amb la seva creença en combinar fortaleses a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant els avenços per revertir la resistència al càncer, aturar la disseminació metastàtica i tractar de manera més efectiva fins i tot els tipus de tumors intocables.

VHIO’s translation toward precision oncology: https://www.vhio.net

Vall d’Hebron Institute Oncology (VHIO) endorses the Requirements and Principles of the European Charter for Researchers, the Code of Conduct for the Recruitment of Researchers promoted by the European Commission and follows Equal Opportunities policies.

On 10th April 2018 VHIO was awarded the “HR Excellence in Research” logo. Our Institute was consequently granted permission to use the HR Excellence in Research Award logo as demonstration of its stimulating and favourable work environment in line with the Charter & Code.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.