Ref. 22/2018 – Secretari/a departament d’hematologia (Process closed)

Data límit per a la presentació de candidatures: 15/11/2018

Referència: 22/2018

 Nº de places: 1

Descripció de l’oferta:

S’incorporarà a VHIO per donar suport a l’staff del Servei d’hematologia en les següents tasques:

 • Atenció i gestió telefònica.
 • Gestió i coordinació d’agenda.
 • Preparació de reunions i viatges (nacionals i internacionals).
 • Preparació d’informes i presentacions.
 • Gestió de la sala del Servei.
 • Recolzament a la Secretaria de direcció
 • Altres tasques administratives rellevants al lloc de treball.

 Requisits:

Busquem a un/a candidat/a amb:

 • Estudis: cicle formatiu superior – administració .
 • Mínim 3 anys d’experiència en lloc de treball similar.
 • Domini del castellà i català tant parlat com escrit.
 • Imprescindible bon nivell d’anglès.
 • Usuari/a avançat d’eines ofimàtiques.

El perfil del candidat/a serà el d’una persona amb capacitat d’organització, priorització, coordinació, treball en equip i sense necessitat de supervisió. És essencial pel rol la possessió d’excel·lents habilitats interpersonals, de comunicació i discreció.

Es tracta d’un lloc de treball dins d’un grup dinàmic i ambiciós amb gran projecció.

Informació addicional: 

Es valorarà tenir coneixement o estar familiaritzat/da amb l’activitat científica-clínica.

Sobre VHIO:

Sota la direcció de Josep Tabernero, el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), creat per Josep Baselga l’any 2006, s’ha consolidat com un centre oncològic integral de provada excel·lència internacional. Gracies a la direcció de Josep i a la òptima estructura organitzativa del VHIO, basada en un model purament multidisciplinari i traslacional, els professionals del VHIO continuen anticipant-se i abordant les nombroses qüestions no resoltes per combatre aquesta malaltia heterogènia i multifacètica.

Ubicat al Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, els nostres investigadors col·laboren i interactuen estretament amb els metges i científics de Vall d’Hebron. La ciència traslacional i la investigació clínica estan, per tant, estretament connectats, el qual afavoreix una excel·lent interacció i el treball en equip que, a la vegada, accelera el cicle de coneixement des de la investigació fins al desenvolupament de nous tractaments. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe per part del VHIO als pacients, així com a tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen i una comprensió inigualable de com la ciència oncològica es pot traduir en tractaments més potents i específics i millores pràctiques per a la cura dels pacients.

El model i els programes pioners del VHIO, juntament amb la seva convicció en la combinació de capacitats a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant avanços per revertir la resistència al càncer, de tindre la disseminació metastàtica i tractar de forma més eficient inclús els tipus de tumors més resistents als fàrmacs.

Traslació del VHIO cap a l’oncologia de precisió: https://www.vhio.net

Presentació de candidatures: selecciorrhh@vhio.net

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.