Ref. 64-2022 Tècnic/a de Gestió de Projectes i Assaigs Clínics (Process Closed)

El Vall d´Hebron Institute of Oncology (VHIO) busca un/a “Tècnic/a de Gestió de Projectes i Assaigs Clínics”

 

 Referència: Ref. 64-2022

Número de vacants: 1

 Termini de finalització de la presentació: 30/12/2022

 

Descripció de l’oferta:

La Fundació Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) és un centre de recerca biomèdica integrat per científics i investigadors clínics que treballen conjuntament per associar la ciència bàsica amb la investigació clínica.

Depenent de l’àrea de seguiment de projectes i assaigs clínics i sota la supervisió del Departament Financer de l’entitat es busca un/a candidat/a que compleixi amb els següents requisits:

Requisits dels aspirants:

 • Titulació: FPII/Diplomat/Llicenciat. Preferentment en l’àrea economia i empresa.
 • Coneixements d’informàtica:
 • Paquet Office – es valorarà l’ús de l’Excel a nivell avançat.
 • SAP- es valorarà haver treballat prèviament amb aquest ERP.
 • Fundanet – es valorarà haver treballat prèviament amb aquest eina.
 • Idiomes: Domini de l’anglès tan escrit com parlat (mínim nivell First Certificate).
 • Conèixer les normatives aplicables a la cartera de projectes activa. Mantenir-se al dia de les novetats i participar en l’adequació del funcionament de l’entitat a les mateixes.
 • Capacitat d’organització, comunicació, iniciativa i de treball en equip.
 • Capacitat resolutiva i d’autonomia.
 • Caràcter pro-actiu, dinàmic i responsable.

Perfils dels candidats:

Tècnic/a de projectes amb experiència prèvia en convocatòries nacionals i/o europees de projectes R+D. Experiència mínima de dos anys en centres d’investigació.

Funcions (en funció de cadascun dels perfils dels candidats):

 • Obertura, seguiment i tancament dels projectes de l’Entitat al programa SAP.
 • Elaboració de justificacions a nivell econòmic i si s’escau la subsanació d’aquestes.
 • Interlocució amb entitats finançadores dels projectes (sol·licitud de pròrrogues, enviament de justificacions, canvis de partides, etc.)
 • Suport a les revisions i auditories econòmiques internes i externes.
 • Reporting a l’Investigador Principal de fons disponibles del grup de recerca per identificar necessitats i planificar l’ús de recursos.
 • Control pressupostari dels projectes de recerca i promoure accions correctives al grup investigador per vetllar i assegurar l’execució de la totalitat dels fons obtinguts.

Informació addicional:

És tracta d’una vacant dins d’un grup dinàmic i amb gran projecció.

Lloc de presentació de les ofertes:

El/La candidat/a haurà d’enviar un correu electrònic a selecciorrhh@vhio.net  adjuntant el seu CV juntament amb una carta de presentació, incloent “Referència 64-2022” en l’assumpte del correu.

Sobre VHIO:

Sota el lideratge de Josep Tabernero, l’Institut d’Oncologia Vall d´Hebron (VHIO), s’ha establert com un centre integral de càncer de provada excel·lència a nivell internacional.

També és gràcies a l’estructura organitzativa òptima de VHIO basada en un model purament multidisciplinari i traslacional que els talents de VHIO continuen anticipant i abordant les moltes preguntes sense resoldre per combatre aquesta malaltia mutifacètica i heterogènia.

Situats dins del Campus de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, els nostres investigadors col·laboren estretament i interactuen amb els mitjans i científics de la Vall d’Hebron. La ciència traslacional i la investigació clínica, per tant, estan estretament connectades, el que promou una excel·lent interacció i treball en equip que, al seu torn, accelera el cicle de coneixement “bench-bedside-bed”. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe de VHIO als pacients, així com tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una apreciació insuperable de com la ciència del càncer pot traduir-se en tractaments més potents i específics i una millor practica per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners de VHIO, juntament amb la seva creença en combinar fortaleses a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant els avenços per revertir la resistència al càncer, aturar la disseminació metastàtica i tractar de manera més efectiva fins i tot els tipus de tumors intocables.

VHIO’s translation toward precision oncology: https://www.vhio.net

Vall d’Hebron Institute Oncology (VHIO) endorses the Requirements and Principles of the European Charter for Researchers, the Code of Conduct for the Recruitment of Researchers promoted by the European Commission and follows Equal Opportunities policies.

On 10th April 2018 VHIO was awarded the “HR Excellence in Research” logo. Our Institute was consequently granted permission to use the HR Excellence in Research Award logo as demonstration of its stimulating and favourable work environment in line with the Charter & Code.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.