Ref. 27-2019 Tècnic/a Laboratori (Procés Tancat)

El Vall d´Hebron Institute of Oncology (VHIO) busca un Tècnic/a de laboratori per incorporar-se al Grup d’Hematologia Experimental

 

Referència: 27-2019

Nº de places: 1

Descripció de l’oferta:

 

El grup d’Hematologia experimental busca un tècnic/a de laboratori per donar suport a l’equip de biologia molecular de malalties hematològiques i onco-hematològiques.

Les tasques a realitzar serien:

 • Gestió base de dades de mostres i resultats.
 • Separació cel·lular, extracció de DNA/RNA, PCR, electroforesi, seqüenciació Sanger.
 • Preparació de llibreries de seqüenciació massiva (NGS).
 • Anàl. lisi i presentació de resultats de seqüenciació Sanger.
 • Control i preparació de material i reactius generals de laboratori.
 • Manteniment d’equips de laboratori.

 

Requisits:

 • Titulació: FPII/Diplomat/Llicenciat.
 • Capacitat d’organització, iniciativa i de treball en equip.
 • Capacitat resolutiva i d’autonomia.
 • L’experiència en laboratoris de genètica/genòmica serà altament valorada.
 • L’experiència en preparació de llibreries de seqüenciació massiva (NGS) serà altament valorada.

Lloc de presentació de les ofertes: Enviar candidatures a través del formulari o enviant un correu electrònic a selecciorrhh@vhio.net, especificant “Ref. 27-2019” en l’assumpte del correu.

Sobre VHIO:

 

Sota la direcció del Dr. Josep Tabernero, el Vall d´Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), creat pel Dr. José Baselga l’any 2006, s’ha consolidat com un centre oncològic integral de provada excel·lència internacional. Gràcies a la direcció del Dr. Tabernero i a l’òptima estructura organitzativa del VHIO, basada en un model purament multidisciplinari i translacional, els professionals del VHIO continuen avançant-se i abordant un elevat nombre de qüestions no resoltes per combatre aquesta malaltia heterogènia i multifacètica.

Ubicat al Vall d´Hebron Barcelona Hospital Campus, els nostres investigadors col·laboren i interactuen estretament amb metges i científics del Vall d´Hebron. La ciència translacional i la investigació clínica estan estretament connectades, el que afavoreix una excel·lent interacció i el treball en equip que, a la vegada, accelera el cicle del coneixement des de la investigació fins els desenvolupament de nous tractaments. Aquest entorn privilegiat permet l’accés directe per part del VHIO als pacients, així com a tot l’espectre de professionals d’oncologia que els atenen, i una comprensió inigualable de com la ciència oncològica es pot traduir en tractaments més potents i específics i millors pràctiques per la cura dels pacients.

El model i els programes pioners del VHIO, junt amb la convicció en la combinació de capacitats a través de col·laboracions transfrontereres, continuen impulsant avenços per revertir la resistència al càncer, detenir la disseminació metastàtica i tractar de manera més eficaç inclús els tipus de tumors més resistents als fàrmacs.

Translació del VHIO cap a l’oncologia de precisió: https://www.vhio.net

Related Posts

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.