El Programa INVESTIGO concedeix 10 ajudes a VHIO per a incorporar personal de suports a la recerca i investigadors postdoctorals, menors de 30 anys

fillers-7
  • Aquest programa te com a objectiu fomentar la contratació de professionals joves en el sector de la investigació.
  • Les ajudes han estats adjudicades en el marc de la convocatòria d’Ajudes INVESTIGO publicada per l’AGAUR, finançada per la Unió Europea amb fons Next Generation EU.

En el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU, el Programa Investigo té com a objectiu fomentar la contractació de menors de 30 anys al sector de recerca. Concretament, la subvenció vol facilitar la inserció laboral de joves amb perfils professionals d’investigadors, personal de suport a la investigació i altres posicions en R+D+i.


A Catalunya, el Programa Investigo s’ha articulat a través de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), i a la convocatòria 2023 s’han concedit deu places (set places tècniques i tres places d’investigador postdoctoral) al VHIO que ha obert els corresponents processos de selecció:

Aquest programa d’ajuts suposa una nova via per fomentar l’inici o la continuació de la carrera científica entre joves i la creació de nous llocs de treball a la nostra institució i, així, continuar nodrint la recerca de talent i excel·lència

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.