El Dr. Josep Tabernero i la Dra. Enriqueta Felip, entre els investigadors més citats del 2022 segons Clarivate

Dr. Josep Tabernero - Dra. Enriqueta Felip

Clarivate ha revelat avui la seva llista dels científics més citats durant l’any 2022. En aquest rànquing, una de les classificacions de més prestigi entre la comunitat acadèmica i científica internacional, hi ha un any més el Dr. Josep Tabernero, director del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) i cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Vall d’Hebron, que formen part del Campus Vall d’Hebron, i la Dra. Enriqueta Felip, cap del Grup de Tumors Toràcics i Càncer de Cap i Coll del VHIO, cap de secció del Servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i presidenta de la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica (SEOM).

Amb la tecnologia de les dades de Web of ScienceTM i les mètriques d’InCitesTM proporcionades per Clarivate, i utilitzant anàlisis tant quantitatives com qualitatives, la llista d’investigadors altament citats d’aquest any inclou 6.938 persones que han demostrat una influència àmplia i significativa en els seus camps de recerca en les 22 disciplines utilitzades per Essential Science Indicators (ESI).

El Dr. Josep Tabernero apareix al rànquing per setè any consecutiu en la categoria de Medicina Clínica, que compta amb un total de 466 investigadors recollits aquest any, pels seus avenços significatius en la recerca del càncer. Al costat del Dr. Tabernero en aquesta categoria també hi ha la Dra. Enriqueta Felip, que ara ha estat reconeguda en aquest mateix camp per cinquè any consecutiu.

«Em sento honorat d’haver estat inclòs a la llista d’investigadors altament citats d’aquest any. Tot i això, aquest reconeixement no tracta d’esforços o èxits individuals. És un reflex del que es pot aconseguir a través del treball en equip i la col·laboració amb col·legues i parells enormement dedicats a escala nacional i global», ha explicat el Dr. Josep Tabernero.

«Aprofito aquesta oportunitat per fer un reconeixement i un agraïment a tots els nostres equips i talents translacionals, socis de recerca i altres especialitats que impulsen conjuntament els avenços contra el càncer. Només junts aconseguirem combatre de manera més eficaç aquesta terrible malaltia», ha afegit la Dra. Enriqueta Felip.

En nom de tots a VHIO, felicitem el Dr. Josep Tabernero i la Dra. Enriqueta Felip per aquest important reconeixement a les seves destacades contribucions a la ciència i la medicina del càncer.

Per accedir a la llista completa dels investigadors més citats del 2022, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç.

Related Posts

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.